29 Mart 2011 Salı

Erkeklere Parfüm Alırken Dikkat Etmeniz Gereken Noktalar

Sevgiliniz veya eşiniz için yeni bir parfüm alarak onu şaşırtmayı düşünüyorsanız bu yazı tam size göre. İşte sizlere dikkat etmeniz gereken noktaları yazıyorum. Bu söyleyeceklerim ile erkekler için uygun olan parfümü bulabilirsiniz.

Sofistike erkekler : Modayı özenle takip eden ve kendine bakan erkekler için seçebileceğiniz parfümler, kumarin, meşe yosunu, eğrelti otu tarzı notaları barındıran parfümler olmalıdır. Ayrıca bergamot ve adaçayı esanslı parfümleri de tercih edebilirsiniz.

Karizmatik erkekler: Eğer parfümü alacağınız erkek, girdiği ortamda hemen fark ediliyorsa en uygun parfüm türü, tütün esansları içeren parfümler olacaktır. Narenciye, sıcak tahtamsı, floral ve misk notalarının bulunduğu parfümler idealdir.

Geleneksel erkekler: Devamlı geleneksel şekilde takılan ve yeni trendleri pek benimseyen erkeklerdir. Bu tür erkeklere, elegant ve sıcak notaları barındıran parfümleri alabilirsiniz. Kakule,ardıç,amber,biber,sandal ağacı,misk ve sedir ağacı esansı içeren parfümler tercih edilebilir.

Özgür erkekler: Bu tür erkeklerin enerjileri yüksektir ve özgür ruhludurlar. Adrenalinleri her daim yüksektir. Bu tür erkeklere seçebileceğiniz parfümler zencefil, yeşil limon, biberiye, ardıç, gardenya ve hindistan cevizi gibi esansları içeren parfümlerdir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder