28 Mart 2011 Pazartesi

Parfüm Nasıl Sıkılmalı?

Birçoğumuz parfüm sıkmanın yollarını maalesef bilmiyoruz. Parfümün şişesini neredeyse boca ederek kullanıyoruz. Aslında bunun birkaç sakıncası var. Bunlardan birisi etrafı ağır bir koku kaplaması. Bir diğer olumsuz yanı ise, maalesef ekonomik bütçenin olumsuz etkilenmesi. Sizlere bu yazımda nasıl parfüm sıkılır konusunda bilgilendireceğim. Çünkü, bilgilendireceğim bu konu ile minimum kullanım ile maksimum faydayı sağlayabileceksiniz. İşte, parfüm nasıl sıkılmalı sorusunun cevabı.
1-      Etki alanınızı bilerek parfüm sıkın : Parfümünüzü sıktığınız zaman, tamamen çevreyi değil sadece yakınınızdaki insanları etkilemeniz gerekmektedir. Bu yüzden, parfüm kokusunun en fazla 1 kol uzağı kadar koku yaydığı kadar parfümü sıkın. Daha fazlası gereksiz olacaktır.
2-      Güneş alan kısımlara parfümü sıkmayın : UV ışınları ve alkol etkileşimi eğer deri üzerinde oluşursa, derinizde pigmentasyon ve lekeye sebebiyet verecektir. Bu yüzden parfümü sıkacağınız yerler, güneş görmeyen yerler olsun.
3-      Parfümü sıkacağınız sıcak noktaları bulun : Vücut ısınız parfümün yoğunlaşmasına ve kokunun iyice yayılmasına yardımcı olur. Bu yüzden parfümü sıkarken mutlaka kan akışının olduğu kısımlara sıkın. Örnek olarak, bilek kısımlarını ve boynu gösterebiliriz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder