20 Mart 2011 Pazar

Parfüm Seçerken Nelere Dikkat Edebiliriz?

Parfüm seçmek birçoğumuz için zor olsa da aslında, parfüm seçerken dikkat edebileceğiniz ufak noktalarla, aslında parfüm seçmenin çok kolay olduğunu anlayabilirsiniz. Ben de sizlere, parfüm seçerken dikkat etmeniz gereken ufak noktaları söyleyerek, bu yazımda sizleri bilgilendirmek istedim. Peki bu noktalar nelerdir?

1- Kış mevsiminde, yaz mevsimine oranla daha iyi derecede koku alabiliyoruz. Bu nedenle, parfüm seçme işini kış mevsiminde yapabilirsiniz.
2- Çeşitli dergilerin arasında bulunan parfüm ilanların üstünde, parfümün kokusunun olduğu kartlar bulunmaktadır. Bu kartları, teninize sürerek, teninizde nasıl durduğunu öğrenebilirsiniz.
3- Parfüm denemeden önce, yediklerinize dikkat edin. Örneğin, yediğiniz baharatlı, acı veya yağlı bir yiyecek teninizdeki kimyayı değiştirecektir.
4- Parfümü sıktıktan bir saat sonra kadar asıl kokusunu size verecektir. Bunun sebebi, parfümün olgunlaşmasını beklemek içindir. Parfüm, teninizle birlikte kimyasal etkileşime girerek asıl kokusunu size verecektir.

Yukarıda bahsettiğim 4 madde ile, parfüm seçerken doğru sonucu alabilir ve en azından maddi yönden kayba uğramamış olursuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder